Fonds voor West Live!

Op dinsdag 27 september pitchen drie bewoners uit Amsterdam-west toffe en sociale plannen in Midwest tijdens Fonds voor West Live! Een gezellige avond met livemuziek, lokale ideeën en waar je betrokken buurtbewoners uit West ontmoet.

Een kaartje kost €10,- en wordt voor 100% een bijdrage aan het favoriete buurtidee van de avond. Het publiek is hierin bepalend, want het plan met de meeste stemmen ontvangt sowieso €1500,- om direct aan de slag te gaan!

Ook kun je de initiatiefnemers tijdens de avond op weg helpen in de vorm van tips, netwerk of iets anders wat je kan bieden. Zo simpel is het, om iets goed te doen voor de buurt!

De drie pitchers van Fonds voor West Live zijn: Laura van Holk van Horecazaak en dagbestedingsplek Hannah’s, Martine Zwijnenberg van de Gratis Ladder en Darifa Benhadhoum van Stichting Samen Sterk Vrouwen West.  De avond wordt mede mogelijk gemaakt door MidWest, Kesbeke, Politiekorps Amsterdam en Grand-café Het Paviljoen!

Fonds voor West Live
Dinsdag 27 september 19:00 – 21:00
Café MidWest (Cabralstraat 1, Amsterdam)

Dit event is rolstoeltoegankelijk

Aanvragen

Iedereen met een goed idee voor Amsterdam-West kan een aanvraag indienen. Je kunt maximaal €1.500 aanvragen bij ons buurtfonds.

Steun jouw buurt

Met jouw bijdrage kunnen wij prachtige buurtprojecten in Amsterdam-West ondersteunen!

© 2024 Mensen maken Amsterdam. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer